Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek, Aktualítások

Az egyesület elnöksége a februári elnökségi ülés alkalmából fontos döntéseket hozott az egyesület életével kapcsolatban:

1. Meghatároztuk az idei tagdíjat.
2. Szabályoztuk az öltözködést.
3. Részvétel és képviselet az idei motoros találkozókon.
4. Próbaidő meghosszabbítása.

A határozatok tartalma csak a tagokra tartozik, így azt nem tesszük közzé.
2013. 02. 26.

Na! Mi se nagyon csinálunk semmit! Várjuk a havat meg a Karácsonyt, talán a forralt bort.
2012. 12. 10.

Spontán szervezett /gyors reagálású/, de rendkívül eredményes vezetőségi chilis bab főzésen vagyunk túl. Ebből az akalomból az elnökség mélyenszátó eszmecserét folytatott az idei programokról. A megbeszélés eredményeit a tagsággal való konzultáció után tesszük közzé. (*** a bab megfőzésére kizárólag azt hívtuk meg, aki felvette a telefonját.)
2012. 03. 26.

Köszönet az EFFEKT-nek és az OHRANA-nak!!! Olyan évbúcsúztató bulit tartottak Küngösön, december 30-án, amiről még sok anekdóta fog keringeni közöttünk. Köszönjük Sanyi!!
2012. 01. 02.

 

A Burnout zenekar  és Schuller Zoli meghívására szombaton Fehérváron tettük tiszteletünket. Négy zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt. Jó hangulatú, baráti légkörű buli volt. Szép számban jelen voltak a Főnix és a Mohicans tagjai is.
2011. 11. 28.

 

November 12-én az Országutak Lordjainak vendégei voltuk. Köszönjük!

Ajánljuk figyelmetekbe a Lordok honlapjáról elérhető videót.

2011. 11. 20.

 

Sziasztok!

 

Itt fognak megjelenni azok az újdonságok, melyek napi szinten érdekelhetnek Benneteket. Ha még nem írtunk ide semmit, akkor még dolgozunk az ügyön.

Hamarosan indul.

2011. 11. 17.